Language:
016 / 230 777 & 016 / 232 707

Muziekhandel Leo Caerts besteedt de grootste zorg aan de betrouwbaarheid en ook de actualiteit van de op onze webshop gepubliceerde data, afbeeldingen en prijzen. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.
Het gebruik van hyperlinks die naar de websites van derden verwijzen is voor risico van de gebruiker.

LeoCaerts.be. is eigendom van Muziekhandel Leo Caerts BVBA. Het auteursrecht beschermt de inhoud en de rechten komen toe aan Leocaerts.be. De inhoud van deze website kan en mag niet worden verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt.  Uitzonderingen zijn bij wet vastgesteld. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Leocaerts.be tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door Leocaerts.be ter beschikking gesteld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leocaerts.be is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.

Alle prijzen zijn opgegeven in Euro en alle prijzen zijn inclusief BTW. Alle prijzen die weergegeven worden op deze website zijn onder voorbehoud en enkel geldig zolang de voorraad strekt.