Language:
016 / 230 777 & 016 / 232 707

 

Yamaha MODX6

Yamaha MODX6

Wees de eerste om dit product te waarderen

Leverbaar uit magazijn
€ 1.290

OKLevering inbegrepen via UPS of Bpost
OK5 jaar garantie.
OK30 dagen niet goed geld terug garantie.
OK365 dagen retour-garantie.365 dagen retour

Snel Overzicht

Yamaha MODXMODX
Geluid is het belangrijkste aspect van elk instrument. De kracht van de MODX-synthese-engine biedt onbeperkte mogelijkheden om uw eigen unieke geluid te creëren zoals elke artiest vereist.
De MODX-klankopwekking is gebaseerd op dezelfde technologie die het vlaggenschip de MONTAGE aandrijft: AWM2-sample- en -synthese-engine (Advanced Wave Memory 2) en Pure FM-X-synthesizer (Frequency Modulation) gemoderniseerd voor verbazingwekkende geluidsreproductie en complex geluidsontwerp.
AWM2
De AWM2-engine is alleen te vinden in Yamaha-muzieksynthesizers en biedt veel meer dan alleen sampleweergave. Elk van de 16 AWM2-parts beschikt over acht volledig programmeerbare synthesizers met een filter (18 verschillende typen!), amplitude-, toonhoogte- en filter-envelopegeneratoren, negen LFO's, 3-bands EQ en een speciaal dubbel invoegeffect met Virtual Circuitry Modeling.
FM-X
FM-X is een verbazingwekkend geavanceerde pure synthesizer-engine die in staat is klassieke geluiden van de jaren 80 of hypermoderne EDM-geluiden te produceren met een ongelooflijk dynamisch bereik, kracht en natuurgetrouwheid. De MODX beschikt over een FM-architectuur met 8 operators en 64-stemmige polyfonie, waardoor een enorm scala aan opties voor geluidsontwerp mogelijk is.
IN TOTAAL 192-NOTEN POLYFONIE
De MODX beschikt over 128-noten stereo AWM2-polyfonie en 64 noten FM-X-polyfonie. Vanwege de unieke architectuur van de MODX en de MONTAGE is deze polyfonie altijd beschikbaar zonder vertragingen en zonder dat het ten koste gaat van andere kenmerken.
SSS (Seamless Sound Switching)
Met Seamless Sound Switching (SSS) kunt u naadloos van Performances wisselen, zonder enige afkapping in envelopes of effecten. Dit is perfect voor liveoptredens waarbij u van de ene song overgaat in de andere zonder te stoppen.
* Deze functie is alleen beschikbaar voor Performances opgebouwd, met maximaal 4 parts.
GEÏNTEGREERD FLASHGEHEUGEN
De MODX bevat 1 GB niet-vluchtig gebruikersflashgeheugen met hoge lees- en schrijfsnelheid voor uw eigen aangepaste samples of synthbibliotheken van yamahamusicsoft.com.
EFFECTEN
Van hogeresolutiereverbs tot ongelofelijk gedetailleerde VCM-effecten (Virtual Circuit Modeling), de MODX zit vol met DSP-innovatie, kracht en, het belangrijkste, geluidskwaliteit. Gebruik effecten als Beat Repeat, Vinyl Break of Bit Crusher voor EDM-sound. Het Spiralizer-effect creëert de auditieve illusie van een toon die voortdurend in toonhoogte stijgt of daalt zonder hoger of lager te worden.
U kunt zelfs een compressor met sidechain toevoegen voor een modern 'ducking'-effect. Of ga retro met vintage-effecten zoals Analog Delay, VCM Phaser of verschillende Amp Simulators. Pianospelers zullen pianogerichte effecten als Damper Resonance waarderen voor een superrealistische pianobeleving en de HD-reverbs waarmee u uzelf in elke speelruimte kunt plaatsen.
A/D-INGANGEN
In combinatie met twee A/D-ingangen kan de MODX een perfect middelpunt vormen van elke professionele opnamestudio of live-computeropstelling.
SIDECHAIN
Bestuur automatisch het dynamische gedrag van de ene part met dat van de andere part. Sidechain is erg populair in moderne dancemuziek waarbij een part met een aanhoudend geluid gekoppeld is aan de kickdrum. Als de kickdrum wordt bespeeld, drukt deze de part met het aanhoudende geluid dicht (ducking) waardoor een 'pompend' ritme-effect ontstaat.
MEERKANAALS-USB-AUDIO-INTERFACE
Zoals u mag verwachten van moderne computergebaseerde muziekproductie, beschikt de MODX over een professionele meerkanaals-USB-audio-interface met 4 ingangen en 10 uitgangen. Een enkele kabelverbinding vervangt de noodzaak van een externe audio-interface. iOS compatibel.
BESTURING
Elke muzikant wil dat zijn of haar sound uniek is. Neem de controle en onderscheid u van de rest. Breng de verfijning van automatisering van muziekproductie naar realtime liveoptredens met Motion Control.
SUPER KNOB
De Super Knob maakt gelijktijdige besturing van maximaal 128 parameters in een enkele Performance mogelijk. Dit betekent dat u bijna alles kunt besturen, van mixfuncties zoals volume, panorama en effect-sends tot gedetailleerde synth-parameters zoals filters, LFO's en operators.
Dat zijn 128 parameters ... GELIJKTIJDIG!
De Super Knob kan zelfs aan een tweede FC7-regelpedaal worden toegewezen, waardoor het eenvoudig is om het geluid te manipuleren terwijl er met beide handen wordt gespeeld.
MOTION SEQUENCES
Motion Sequences zijn tempogesynchroniseerde, volledig aanpasbare besturingssequences die kunnen worden toegewezen aan vrijwel elke synthesizerparameter en ze bieden ongelooflijke nieuwe manieren om geluid te creëren.
Motion Sequences hebben ook speciale besturingselementen op het bedieningspaneel, waardoor ze gemakkelijk in realtime te manipuleren en te veranderen zijn, wat een ongelooflijke interactiviteit en expressie oplevert.
ENVELOPE FOLLOWER
De Envelope Follower zet audio om naar een besturingsbron voor het besturen van vrijwel elke synthesizerparameter. Een drumloop zou bijvoorbeeld effectparameters kunnen besturen voor een cool ritme of een stemopname zou meerdere parameters kunnen regelen voor een 'sprekende' synthesizer. De audio kan zelfs een 'live' -bron zijn via de A/D-ingang.
AUDIO BEAT SYNC
ABS (Audio Beat Sync) detecteert de beat van en het externe apparaat zoals een elektronische drumkit, drummachine of audiospeler aangesloten op de A/D-ingang en synchroniseert de MODX Arpeggiator, Motion Sequencer of songs met het tempo van de externe invoer. De MODX-synthesizer 'luistert' naar livemuziek en speelt in de maat.
CUBASE AI-BUNDEL
De MODX wordt samen met Cubase AI geleverd, Steinberg's professionele muziekproductieapplicatie die geïntegreerde opname en bewerking biedt.
MOBILITEIT
De MODX is ontworpen voor muzikanten onderweg: compact, lichtgewicht en mobiel.
LICHTGEWICHT
De MODX is ontworpen voor muzikanten onderweg: compact, lichtgewicht en mobiel.
De MODX6 weegt slechts 6,6 kg, de MODX7 7,4 kg en de MODX8 met het gewogen Graded Hammer Action-toetsenbord met 88 toetsen, weegt een strakke 13,8 kg.
SOFTCASE
De eerstklas softcase voor de MODX die beschermt, licht van gewicht is en stijlvol.
De MODX-softcase is vervaardigd met eersteklas nylon, hoogwaardige ritsen, zakken voor pedalen en kabels en een luxe binnenkant die uw MODX beschermd en nog jarenlang strak van uiterlijk zal houden. De softcase voor de MODX is beschermend, licht van gewicht en stijlvol.

Aanvullende Informatie

Naam MODX6
Kleur Black
Garantie 5 jaar
Partnumber MODX6
365-dagen 100% geld terug bij upgrade - 60% geld terug bij retour
Levering Levering door Bpost of UPS
Merk Yamaha
Online Beschikbaar Ja
Country of Manufacture Japan
Extra meegeleverd Nee
Voorraadstatus Leverbaar uit magazijn
bluetooth Nee

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 1. MOXF6

  Yamaha MOXF6

  € 899
  Leverbaar uit magazijn
 2. MOX F8

  Yamaha MOX F8

  € 1.599
  Leverbaar uit magazijn
 3. Montage 6

  Yamaha Montage 6

  € 2.799
  Leverbaar uit magazijn
 4. Montage 7

  Yamaha Montage 7

  € 2.799
  Leverbaar uit magazijn
 5. Montage 8

  Yamaha Montage 8

  € 3.180
  Op Voorraad
 6. MODX7

  Yamaha MODX7

  € 1.399
  Leverbaar uit magazijn