Language:
016 / 230 777 & 016 / 232 707

 

Yamaha PSR S670 (Retour)

€ 495

OKLevering inbegrepen via UPS of Bpost
OK4 jaar garantie.
OK30 dagen niet goed geld terug garantie.
OK365 dagen retour-garantie.365 dagen retour

Snel Overzicht

Yamaha PSR-S670


Krachtige functies voor liveoptredens
De PSR-S670 beschikt over twee toewijsbare live-controllers, een modulatiewiel en twee toewijsbare voetschakelaaringangen, om ervoor te zorgen dat u volledige controle hebt over voices, stijlen, effecten en andere functies tijdens liveoptredens.

Een nieuw concept voor liveoptreden
DJ-stijlen vormen een nieuw concept voor liveoptreden met een collectie van geprogrammeerde akkoordprogressies. Hierdoor hebt u beide handen vrij om melodielijnen te spelen, de live-controllers te gebruiken of zelfs extra audiosamples te triggeren via de multipad. Met nieuwe arpeggio functie speelt de PSR-S670 de frase voor u, terwijl u een akkoord ingedrukt houdt.

Uitstekende geluidskwaliteit voor vrijwel elk soort muziek
Geniet van authentieke akoestische geluiden onder uw vingertoppen - bespeel vleugels, saxofoons en andere instrumenten, allemaal met adembenemende realiteit; of verken de krachtige synthesizergeluiden, met ongelooflijke sonische mogelijkheden voor elektronische muziek van alle soorten.

Laat uw muziek u naar nieuwe plaatsen voeren
Met Voice & Style Expansion Packs kunt u de PSR-S670 aanpassen met een brede variatie aan aanvullende content van over de hele wereld. Als deze in het keyboard worden geladen, hebt u onmiddellijk toegang tot authentieke nieuwe geluiden, ritmen en begeleidingen in de muziekstijl van uw keuze. Gebruik voor nog meer veelzijdigheid Yamaha Expansion Manager versie 2.3 (of hoger) om de PSR-S670 aan uw computer te koppelen.* Met Yamaha Expansion Manager kunt u individuele sets met uitbreidingsgegevens maken die content van verschillende packs bevat. U kunt zelfs uw eigen voices maken, op basis van uw samples.
*(beschikbaar in de loop van 2015)


 


Grandioos op het podium, in de studio of thuis
Audiogegevens kunnen worden afgespeeld met de USB-Audio Player of worden getriggerd via de Audio Link Multi Pad-functie, die u zelfs nog meer creatieve opties biedt. De PSR-S670 heeft ook een AUX-IN-ingang om uw audiospeler op aan te sluiten en een speciale lijnuitgang waarmee u de PSR-S670 eenvoudig op een PA-systeem kunt aansluiten voor grotere zalen.


Chord Tracker
Identificeer direct de akkoordprogressie van een audiotrack met de Yamaha-app Chord Tracker!
De Yamaha Chord Tracker-app voor iPhone en iPad helpt bij het oefenen en optreden door de akkoordprogressie uit een audiosong te filteren die op uw apparaat is opgeslagen.


Yamaha PSR-S670

Aanvullende Informatie

EAN Nee
Naam PSR-S670 (Retour)
Kleur Nee
Garantie 4 jaar
Partnumber Yamaha PSR-s670
365-dagen 100% geld terug bij upgrade - 60% geld terug bij retour
Levering Levering door Bpost of UPS
Merk Yamaha
Online Beschikbaar Ja
Land Van herkomst Japan
Extra meegeleverd Nee
Voorraadstatus Nee
Bluetooth Nee

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 1. PSR-01 Mini Shakerine
  Leverbaar uit magazijn
 2. BK-5 Backing Keyboard
  Leverbaar uit magazijn
 3. PSR-E253

  Yamaha PSR-E253

  € 143
 4. PSR-E353

  Yamaha PSR-E353

  € 199
 5. PSR-E263

  Yamaha PSR-E263

  € 145
  Leverbaar uit magazijn
 6. PSR-E363
  Leverbaar uit magazijn