Language:
016 / 230 777 & 016 / 232 707

 

Yamaha B2 Polished Ebony

Yamaha B2 Polished Ebony + Beethovenbank

Wees de eerste om dit product te waarderen

mogelijk Covid- vertraagd
€ 5.176

Yamaha


OKLevering inbegrepen via UPS of Bpost
OK3 jaar garantie.
OK30 dagen niet goed geld terug garantie.
OK365 dagen retour-garantie.
365 dagen retour

Snel Overzicht

Yamaha-B-series


 


Natuurlijke schoonheid
Een piano is zoveel meer dan een muziekinstrument. Ze wordt een deel van uw leven. En als u de juiste kiest, houdt u ze ook voor het leven.
Honderd jaar knowhow werd gecondenseerd in onze meest betaalbare piano ooit. En de randjes werden er niet afgelopen. Er werden geen compromissen gemaakt op vlak van materialen of vakmanschap. We ontwierpen gewoon een volledig uitgeruste Yamaha-piano voor een lagere prijs.
Met een NIEUWE Yamaha-piano van de bSeries hebt u gemoedsrust en geniet u van lage onderhoudskosten. Elk instrument verlaat ons atelier in optimale staat, onderworpen aan de hoogste niveaus van kwaliteitscontrole en voorbereid om levenslang dienst te doen in iemands huis, appartement of instituut.
De instrumenten van de bSeries zijn, net zoals alle Yamaha-piano's, instrumenten met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid die kunst, vakmanschap en technologie combineren. Een plezier om op te spelen en om te bezitten.

Yamaha-B-series

 

B1 : De kleine broer
De b1 illustreert de voldoende bewezen ontwerpprincipes van Yamaha en geeft het woord 'waarde' een nieuwe betekenis. Met de b1 gaan we onder de prijs van minder goede concurrenten, terwijl de Yamaha-standaard op alle vlakken wordt bewaard. Met deze reeks geniet u van uw eigen nieuwe Yamaha-piano tegen een prijs die aangenaam verrast.

88 toetsen, 3 pedalen (middelste pedaal: demper)
Hoogte: 109 cm (42 7/8")
Breedte: 148 cm (58 1/4")
Diepte: 54 cm (21 1/4")
Gewicht: 174 kg (383 lbs)
Beschikbaar in gepolijst ebbenhout, gepolijst ebbenhout met chroomafwerking, gepolijst wit, gepolijst donker mahonie, gepolijst donker walnoot, donker walnoot met open poriën, gesatineerd natuurlijk kersenhout, gesatineerde natuurlijke beuk


B2 : De perfecte balans
Met zijn kasthoogte van 113 cm en zijn stevige constructie biedt de nieuwe b2 een superieur geluid, door extra diepte en volume, en uitzonderlijke waarde. Het elegant gedetailleerde, traditionele ontwerp zorgt ervoor dat de b2 mooi oogt in elke zitkamer.
Voor de ambitieuze muzikant voor wie betaalbaarheid van tel is, is er geen beter instrument.
Stevigheid en duurzaamheid
Zowel de b2- als de b3-modellen werden geüpgraded en zijn uitgerust met een stevige sparrenhouten zangbodem met verstevigde kroon, om te verzekeren dat de klankkwaliteit gedurende vele jaren consistent blijft. De sterke steunen, die voor extra stevigheid zorgen, hebben nu een elegante afwerking in zwart.
Vorm en functie
Ook de zwenkwieltjes aan de nieuwe b2- en b3-instrumenten kregen een update en zorgen voor het makkelijk verplaatsen van deze zwaardere instrumenten.

88 toetsen, 3 pedalen (middelste pedaal: demper)
Hoogte: 113 cm (44 1/2")
Breedte: 149 cm (59")
Diepte: 53 cm (20 1/2")
Gewicht: 194 kg (427 lbs)
Beschikbaar in gepolijst ebbenhout, gepolijst ebbenhout met chroomafwerking, gepolijst wit, gepolijst donker mahonie, gepolijst donker walnoot, donker walnoot met open poriën, gesatineerd natuurlijk kersenhout, gesatineerde natuurlijke beuk


 


Yamaha-B-seriesB3 : Het topmodel van de serie
Met zijn hoogte van 121 cm is de nieuwe Yamaha b3 het grootste en meest klankrijke instrument van de bSeries. Het instrument biedt extra stevigheid en prestatie dankzij de vijf steunen die de speciaal uitgekozen zangbodem ondersteunen. De B3-zangbodem is gelakt voor een betere zuiverheid van de hoge noten en werd ontworpen om een optimaal klankkarakter te bieden, binnen een kostenefficiënte en stabiele structuur.


88 toetsen, 3 pedalen (middelste pedaal: demper)
Hoogte: 121 cm (47 1/2")
Breedte: 152 cm (60")
Diepte: 61 cm (24")
Gewicht: 237 kg (521 lbs)
Beschikbaar in gepolijst ebbenhout, gepolijst wit, gepolijst donker mahonie, donker walnoot met open poriën, gesatineerd natuurlijk kersenhout

 

De Silent-versie
De Yamaha b Series-piano's zijn nu beschikbaar met Yamaha's nieuwste standaard, het SG2 Silent System. Wanneer de 'silent'-functie wordt ingeschakeld, raken de hamers de snaren niet meer, maar reproduceert een digitale toonmodule het gesamplede geluid van een Yamaha-vleugelpiano via de hoofdtelefoon, zodat u 24 uur op 24 kunt oefenen. Daarnaast kunnen de Yahama Silent-piano's dankzij hun compatibiliteit worden verbonden met externe versterkers, maar ook met pc's en iPads/iPhones, waardoor u gebruik kunt maken van de allernieuwste apps, zoals 'Piano Diary'. U kunt de audio-uitgangen aansluiten op een hifi-installatie, mobiele audiotoestellen of externe boxen.

De SG2 Silent System gebruikt 'stereosampling' om het geluid van een akoestisch instrument realistisch na te bootsen. Er wordt gebruik gemaakt van digitale technologie om de individuele noten van een Yamaha CFIIIS-concertvleugel op te nemen, waarna er een hoogkwalitatieve digitale filtertechnologie wordt toegepast op de opgenomen audiosamples. Omdat onze methode van stereosampling dynamische nuances opvangt door samples op te nemen op verschillende speelsterktes, varieert de toon van het geluid ook naargelang hoe luid er wordt gespeeld. Net zoals op een akoestische piano!


Yamaha-B-series

Aanvullende Informatie

EAN Nee
Merk Yamaha
Kleur Polished Ebony
Naam B2 Polished Ebony + Beethovenbank
Voorraadstatus mogelijk Covid- vertraagd
365-dagen 100% cashback bij upgrade - 80% cashback bij retour
Garantie 10 jaar
Extra meegeleverd Nee
Levering Levering door eigen personeel
Online Beschikbaar Ja
Partnumber Nee
Land Van herkomst Indonesië

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

  1. B2 SC2 PE Silent Polished Ebony
    mogelijk Covid- vertraagd