KAWAI NV 10 S

8900,00
Op voorraad
Omschrijving

NV10 S
Een hybride instrument dat de echte vleugelervaring levert
Door de combinatie van Kawai’s beste Millennieum III hybride vleugelklqvieractie en echt dempermechanisme met de nieuwste SK-EX Rendering pianoklankmotor en eersteklas versterkings- en geluidstechnologieën, levert de Novus NV10S één van de meest realistische vleugelpiano-spelerervaringen ooit bereikt door een digitaal instrument.
Features:
■ Millennium III Hybrid vleugelmechaniek met optisch hamersensorsysteem
■ De NOVUS NV1S is met het gerenommeerde Kawai mechaniek van een akoestische vleugel uitgerust. Dit mechaniek is beroemd om zijn extra lange toetsen van dennenhout en innovatieve ABS carbon componenten, die stabieler, lichter, preciezer en duurzamer zijn dan conventionele houten mechanieken. Het speciaal aangepaste Millennium III Hybrid klaviermechaniek van de NV1S vervangt de traditionele vilten hamers door ABS hamers met een gegradueerd gewicht van de bas tot in de discant, terwijl zeer precieze optische sensoren de snaren vervangen en iedere nog zo subtiele beweging van de hamers accuraat meten.
■ Dempermechaniek van een vleugel voor een authentiek pedaalgevohel
■ Behalve met een volwaardig vleugelmechaniek is de NOVUS NV1S met een echt mechanisch vleugelmechaniek uitgerust. Ook omdat wegens het ontbreken van snaren in de NV1S geen fysieke dempers nodig zijn, is het mechanische gedeelte van dit mechaniek geïmplementeerd, daar het een essentiële invloed op het speelgewicht van het klavier bij het gebruik van het demperpedaal heeft.
■ De klank van de Shigeru Kawai Sk—EX concertvleugel
■ De schitterende klank van de Kawai SK-EX concertvleugel vormt het hart van de nieuwe NOVUS NV1S. De wereldwijd in hoog aanzien staande Shigeru Kawai modellen worden vanwege hun heldere klank gewaardeerd en zijn steeds weer te vinden op de podia van concertzalen en conservatoria. Om de indrukwekkende klank van de Shigeru vleugel zo natuurgetrouw mogelijk te kunnen reproduceren, heeft Kawai de nieuwe SK-EX Rendering klankopwekking ontwikkeld, die gekenmerkt wordt door een Multi-Channel-sampling met hoge resolutie van alle 88 toetsen, gecombineerd met de nieuwste resonantie modelling technologie. De Multi-Channelsampling bevat de klank, opgenomen van meerdere posities van de Shigeru Kawai concertvleugel, die een breder spectrum kan reproduceren en zodoende meer levendige en authentieke klankveranderingen bij een dynamisch spel mogelijk maakt. Deze natuurlijke en expressieve klank wordt nog rijker door het gebruik van Physical Modelling met nieuw ontwikkelde resonantie algoritmen. De complexe totale klank, die samengesteld is uit de snaren, de pedalen en vele andere onderdelen van een akoestische concertvleugel, geeft de speler het gevoel alsof hij achter een echt instrument zit.
■ Alternatieve akoestische pianoklanken en een grote keuze aan extra klanken
■ Behalve met de nieuwe SK-EX Rendering klankopwekking is de NOVUS NV1S nog met de populaire Harmonic Imaging XL technologie uitgerust. Deze bevat akoestische pianoklanken en een grote keuze aan extra klanken. Zo vindt u bijvoorbeeld de bijzondere klank van de Kawai EX concertvleugel, die – naast andere vleugels – vaak internationaal door beroepspianisten voor evenementen zoals het Chopin-, Tsjaikovski- of het Rubinsteinconcours wordt uitgekozen. De klanken van de middelgrote Shigeru Kawai vleugel SK-5 en van de akoestische Kawai piano K-6 geven de speler de mogelijkheid ook eens verschillende klankkarakteristieken van verschillende afmetingen van vleugels of de karakteristiek van een akoestische piano te leren kennen. Behalve over de akoestische pianoklanken beschikt het model NOVUS NV1S over een omvangrijke keuze aan verdere klanken, zoals bijv. E-piano’s, Hammond- of kerkorgel, strijkers- of ook koorklanken, die de musicus een zeer afwisselend spel van de meest uiteenlopende genres mogelijk maken. De Dual modus maakt het gelijktijdig spelen van twee verschillende klanken (bijv. vleugel en strijkers) op het klavier mogelijk, terwijl de Split resp. vierhandig modus een onderverdeling van het klavier in een linker en een rechter gedeelte mogelijk maakt.
■ Bluetooth MIDI en audio
■ Naast de MIDI aansluitingen, waarmee een verbinding met andere MIDI toestellen kan worden gemaakt, is de NOVUS NV1S Hybrid digitale piano ook met Bluetooth MIDI en Bluetooth Audio techniek uitgerust, die een draadloze communicatie met ondersteunde Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk maakt. Wanneer de VN1 een keer met een smartphone, tablet of een ander intelligent toestel is verbonden, kan de bezitter in verbinding met zijn instrument comfortabel gebruikmaken van een ruime keuze aan muziekgerelateerde apps of bijv. zijn audiofiles, die op een gekoppeld product opgeslagen zijn, draadloos via de luidsprekers van de NV1S weergeven.

Specificaties
Bestelnummer:
NV 10 S
Barcode:
4962864313831
Merk:

Gerelateerde producten

Aanmelden

Registreer