365 DAGEN RETOUR

Smaak, budget en behoeften veranderen nu eenmaal en mensen zijn steeds op zoek naar het ultieme plezier dat ze vinden in het zelf-musiceren. Het aankopen of huren/leasen van het juiste instrument is dan ook vaak een moeilijke en dure zoektocht, zeker in de beginfase.   Die zoektocht maken we graag samen met U.

U koopt bij ons een instrument waarvan U denkt de juiste keuze te hebben gemaakt. Mocht tijdens de eerste 12 maanden blijken dat die keuze toch niet de juiste is, kan het instrument ingeruild worden voor een ander en duurder instrument. (vanaf één euro duurder). Deze service is ook geldig op tweedehands of retouren. Indien U dus een ander, duurder instrument wenst aan te kopen binnen die eerste 365 dagen bieden wij U 100% cashback voor Uw eerste aankoop.

De nieuwe aankoop (binnen dezelfde instrumenten-groep) moet minstens één euro duurder zijn. Het instrument dat U inruilt dient in een bespeelbare staat terug te komen maar mag gebruikt zijn. U kan tot 2x inruilen per instrument. Enkel het laatste (maximaal derde) instrument dat U behoudt heeft U dus betaald en geen euro extra...!
Indien U het instrument terugbrengt binnen die 365 dagen bedenktijd en kiest voor een andere niet-muzikale activiteit, heeft U het eerste jaar recht op 80% geld terug.
Op dat moment heeft U een jaar lang een instrument naar keuze kunnen gebruiken voor 20% van de waarde van dat instrument. U heeft het dan "gehuurd".

In beide gevallen heeft U in ieder geval een jaar lang een instrument van Uw keuze kunnen bespelen.

Aanmelden

Registreer