KAWAI K 200 WHP

6149,00
Op voorraad
Omschrijving

K-200
Het moderne instrument voor de hele familie
Met een uitstekende toon en aanslag in een frame van 114cm, biedt de K-200 de betrouwbaarheid en het karakter die nodig zijn om elke uitvoerende pianist tevreden te stellen, van beginner tot doorgewinterde professional.
Features:
■ Het Millennium Mechaniek met ABS-Carbon
■ Het Millennium III mechaniek bevat onderdelen van ABS-carbon. Deze samengestelde grondstof bestaat uit het door ons gepatenteerde ABS-styran in verbinding met ABS-carbon. Carbonvezels zijn uitermate robuust en duurzaam. Daarom kunnen delen van het mechaniek lichter vervaardigd worden zonder aan kracht en stabiliteit in te boeten. Het resultaat is een preciezer, sneller mechaniek, dat een betere krachtoverbrenging, exacte controle en hogere stabiliteit bezit dan conventionele houten mechanieken.
■ Langere toetsen
■ Langere toetsen maken voor u een betere controle en een lichter en meer gelijkmatig speelgevoel mogelijk. Een grotere doorsnede en een aan de concertvleugel georiënteerde lengte stabiliseren de toets en maken een buitengewone energie-overbrenging mogelijk, teneinde het maximale klankvolume te bereiken.
■ Tapered Soundboard Made of Solid Spruce
■ Kammen brengen de trillingen van de snaren op de zangbodem over. De kammen van de GL-serie worden van massief ahorn- of beukenhout vervaardigd en zorgvuldig op de zangbodem geplaatst en gefixeerd, om de juiste overbrenging van de druk van de snaren en de klank te waarborgen.
■ De stabiliteit van de constructie garandeert dat de vleugel over een zeer groot tijdsbestek aan de aan hem gestelde verwachtingen zal voldoen. De GL-vleugels hebben een bijzonder sterke constructie, die voor een lange levensduur is ontworpen.
■ Gegoten aluminium actiebeugels
■ Gemaakt van een op maat gemaakte mal, worden gegoten onderdelen elke keer exact hetzelfde gevormd. De piano’s uit de K-serie zijn voorzien van drie aluminium actiebeugels die gegoten zijn om een extra mate van sterkte, uniformiteit en stabiliteit te bieden voor een nauwkeurige aanslag in de loop van de tijd.
■ Mahoniehouten kern & T-stapled, dubbel gevilte hamers
■ Mahoniehouten hamerlijsten zijn licht van gewicht en extreem responsief. Alle hamers uit de K-serie zijn T-stapled om de hamervorm te behouden en te voorzien van een extra binnenlaag van ondervilt om het creëren van een uitzonderlijke toon te ondersteunen.
■ Steel-Reinforced Keyslip
■ De keyslip van de piano is het lange, horizontale stuk hout dat de voorkant van de toetsen bedekt. Omdat het lang en dun is en van hout is gemaakt, kan een kenslip kromtrekken of buigen bij veranderingen in de luchtvochtigheid waardoor sleutels blijven plakken. Om dit probleem op te lossen, is een hoekijzer van zwaar staal toegevoegd om kromtrekken en buigen in welke richting dan ook te voorkomen. Toetsen bewegen vrijer met vrijwel geen mogelijkheid om tegen de keyslip te wrijven of te plakken.
■ Keyed en beugels
■ Het keybed van de piano moet sterk en stabiel zijn om de mechaniek te ondersteunen en de mechaniek te behouden gedurende jaren intensief gebruik. Keybeds uit de K-serie zijn gemaakt van stevig gelamineerd hardhout en versterkt door achtersteunen op het ijzeren frame die zorgen voor een stabiele plaatsing en stijfheid om energieverlies te voorkomen.

Specificaties
Bestelnummer:
K 200 WHP
Barcode:
4962864747162
Merk:

Gerelateerde producten

Aanmelden

Registreer