KAWAI GL 10 EP

10890,00
Op voorraad
Omschrijving

GL-10
Vakmanschap in een klassiek “babyvleugel”-profiel
De GL-10 biedt dezelfde zorgvuldige aandacht voor detail en kwaliteit als in onze grotere piano’s met een klassiek “babyvleugel”-profiel dat zich aan bijna elke kamer zal aanpassen.
Features:
■ Het Millennium Mechaniek met ABS-Carbon
■ Het Millennium III mechaniek bevat onderdelen van ABS-carbon. Deze samengestelde grondstof bestaat uit het door ons gepatenteerde ABS-styran in verbinding met ABS-carbon. Carbonvezels zijn uitermate robuust en duurzaam. Daarom kunnen delen van het mechaniek lichter vervaardigd worden zonder aan kracht en stabiliteit in te boeten. Het resultaat is een preciezer, sneller mechaniek, dat een betere krachtoverbrenging, exacte controle en hogere stabiliteit bezit dan conventionele houten mechanieken.
■ Langere toetsen
■ Langere toetsen maken voor u een betere controle en een lichter en meer gelijkmatig speelgevoel mogelijk. Een grotere doorsnede en een aan de concertvleugel georiënteerde lengte stabiliseren de toets en maken een buitengewone energie-overbrenging mogelijk, teneinde het maximale klankvolume te bereiken.
■ Tapered Soundboard Made of Solid Spruce
■ Kammen brengen de trillingen van de snaren op de zangbodem over. De kammen van de GL-serie worden van massief ahorn- of beukenhout vervaardigd en zorgvuldig op de zangbodem geplaatst en gefixeerd, om de juiste overbrenging van de druk van de snaren en de klank te waarborgen.
■ De stabiliteit van de constructie garandeert dat de vleugel over een zeer groot tijdsbestek aan de aan hem gestelde verwachtingen zal voldoen. De GL-vleugels hebben een bijzonder sterke constructie, die voor een lange levensduur is ontworpen.
■ SOLID (Stretcher Over-Lap Integrated Design)
■ Een solide constructie is de buitengewone basis om de trekkracht van de snaren te houden. Eerst het stemblok, dat aan het gietijzeren frame vastgeschroefd is. Dan het eruit stekende deel van het stemblok, dat solide met de RIM verbonden is. De buitengewone stevigheid van dit onderdeel ondersteunt de stabiliteit van de gehele constructie. We produceren daarmee extra stabiliteit inzake de stemming alsmede een groter volume.
■ V-Pro Plate
■ De platenconstructie is niet bedoeld om klankenergie verder te leiden noch om energie op te nemen. Ze moet de trekkracht van de snaren weerstaan. Alle platen van de GL-serie worden in een speciale vacuüm procedure gegoten. Een extra versterking bereiken we bij deze constructie door de kruisstut. Het resultaat is een sterke, resistente en fraaie gietijzeren plaat.

Specificaties
Bestelnummer:
GL 10 EP
Barcode:
4962864748480
Merk:

Gerelateerde producten

Aanmelden

Registreer